Konferenser, konserter, föreläsningar, mässor och möten för upp till 224 personer! Hos oss ryms allt från stora bolagsstämman till lilla föreningsmötet, eller kanske en teater? Möjligheterna är många.

Vad vill ni åstadkomma? En givande utbildning, en kreativ kick-off eller en smidig bolagsstämma? Folkets Hus står gärna till tjänst . Vi har erfarenheten och genom åren har vi bistått organisationer av alla slag när de ordnat arrangemang av alla storlekar och omfång. Vi kan skräddarsy konferensen, årsmötet eller föreläsningen efter era önskemål. Vi tar hand om din bokning från ax till limpa…

A-salen

a

Eda kommuns enda riktiga biosalong finns på Åmotfors Folkets Hus. Den ultimata lokalen för uppträdande, teater, sammanträden och naturligtvis bio.

I salongen finns 224 sittplatser.

C-salen

c

Den perfekta lokalen för sammanträdet eller mötet.
I lokalen finns plats för upp till 35 personer.
I lokalen finns tillgång till bildkanon, overhead och writeboard.

U-salen

Lokalen med de många möjligheterna! Här finns plats för upp till 230 personer.

Utefter den bortre ändan av lokalen finns gott om sittplatser med tillhörande bord, och i motsatta änden finns en scen.

Som tillval kan man även hyra det fullt utrustade köket som finns i anslutning till lokalen. I lokalen finns även en kraftig ljudanläggning samt en hel del discoljus.

K-salen


Lokalen för det mindre sammanträdet.
Här finns plats för upp till 10 personer.
I lokalen finns ett trinettkök.

Foaje

Foajen är den mångsidiga lokalen för den som kanske inte är i behov av så många sittplatser utan har gäster som kommer och går.